Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna renova conveni amb Jovesolides per a combatre la bretxa digital en La Coma

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb l'entitat Jovesolides per al desenvolupament del projecte e-Spai La Coma en 2023 per un import que ascendeix a 49.600 euros.


L'objectiu d'aquest acord és continuar combatent la bretxa digital dels veïns i veïnes del barri de la Coma contribuint a la seua inclusió sociolaboral, millorant les seues habilitats i aportant una millora en la seua qualitat de vida, a través de les actuacions previstes per a empoderar a la població desocupada del barri de la Coma.


Així ho ha subratllat la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, que ha explicat que "gràcies a aquesta col·laboració, Jovesolides pot desenvolupar el seu programa d'introducció en les noves tecnologies a les persones més vulnerables, augmentant la igualtat d'oportunitats i reduint el risc d'exclusió".


El Projecte e-Spai La Coma permetrà als veïns i veïnes del barri atenció individualitzada a través del servei de coaching, promoció i visibilització de les accions d'i-inclusió, entre altres accions en matèria d'innovació.
En el programa previst per a 2023 s'inclouen 15 itineraris d'inserció sociolaboral personalitzats, formacions d'alfabetització digital per a persones sense contacte previ amb les TIC, formació de cerca d'ocupació (Empodera-T), cursos d'ofimàtica, així com per a l'obtenció del carnet de manipulador d'aliments, de màrqueting i de disseny web, a més de suport per a emprenedors.


Jovesolides i l'Ajuntament de Paterna signen des de 2014 aquest acord de col·laboració perquè l'entitat gestione serveis d'atenció, suport en administració electrònica, formació i col·laboració amb entitats en La Coma, pal·liant d'aquesta manera les necessitats detectades en aquest barri.


Segura ha conclòs que "amb la renovació d'aquest conveni des de l'equip de govern socialista tornem a fer un pas més i assumim el nostre compromís amb els col·lectius més desfavorits perquè en el nostre municipi de Paterna ningú es quede arrere".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon