Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Natàlia Enguix serà vicepresidenta primera i responsable d'àrees clau en el govern de la Diputació de València

      


El partit de Jorge Rodriguez abandona el projecte ideològic i es llança a jugar de "aconseguidor" per a la comarca.

En un acte que menysprea la seua història com a president de la Diputació del seu cap, la representant en Diputació de Ens Uneix ha decidit fer costat al govern del PP, justificant-lo per "frenar l'entrada de l'extrema dreta", un fet que no està justificat perquè, al mateix temps demana una quantitat d'inversions per a la seua comarca

El partit Ens Uneix, liderat per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la seua entrada al govern de la Diputació de València amb l'objectiu de "aplicar el model d'Ontinyent i aïllar l'extrema dreta". En virtut d'un acord amb el president de la Diputació, Vicent Mompó, la diputada Natàlia Enguix ocuparà el càrrec de vicepresidenta primera i assumirà la responsabilitat d'àrees com ara Cooperació Municipal, Igualtat i Memòria Democràtica.

A més, l'acord inclou 15 milions d'euros en inversions directes per als municipis d'Ens Uneix, així com l'execució d'obres en carreteres de la Vall d'Albaida i el foment de les inversions de la Generalitat.

El partit municipalista, compromès a representar els interessos de la ciutadania d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida, assegura que són els únics als quals es deuen i volen aportar la seua experiència en la gestió per a transformar la Diputació i convertir-la en una institució moderna i pròxima als municipis.

Natàlia Enguix ha rebut el suport unànime de l'assemblea del partit i ha expressat la seua determinació de defensar els interessos de la seua comunitat i les comarques valencianes. L'acord també inclou demandes a la Generalitat, com la finalització i obertura del nou hospital i la construcció del Nou Palau de Justícia a Ontinyent, així com el desdoblament de carreteres i altres projectes de millora per a la regió.

Amb aquesta incorporació al govern de la Diputació, Ens Uneix aspira a aplicar el seu model de treball eficient, progressista i defensor dels drets i les llibertats de les persones, especialment les dones. Segons el partit comarcalista, aquest model ha estat ben rebut pels ciutadans, convertint a Jorge Rodríguez en un referent del nou municipalisme. Amb aquesta oportunitat, Enguix i el seu equip es comprometen a mantenir el llegat iniciat pel mateix Jorge Rodríguez en la Diputació de València i a continuar fent avançar la regió cap a un futur més prometedor.

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon