Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria participa en una nova mobilitat d'Erasmus+ a Leiria


Un grup d'estudiants del Conservatori de la localitat compartirà faristol i vivències musicals amb els seus homòlegs portuguesos

El Conservatori Professional de Música de Llíria ha iniciat esta setmana una nova mobilitat dins del programa europeu Erasmus+ a través de la Regidoria d'Ensenyaments Artístics de l'Ajuntament edetà.

Segons ha explicat el regidor de l'Àrea, Paco García, "un grup de 8 alumnes i 2 professors del Conservatori de la localitat estan participant estos dies en esta nova missió formativa al municipi portugués de Leiria, que també forma part de la Xarxa UNESCO com a Ciutat Creativa de la Música".

Al llarg de les dos setmanes que durarà esta mobilitat, les persones participants seran acollides pe l'Orfeão de Leiria, amb els qui compartiran experiències educatives amb l'alumnat del centre i el professorat, i també participaran en recitals organitzats per esta institució musical.

L'alumnat de Llíria també realitzarà diverses activitats culturals, educatives, socials i turístiques, compartint faristol i escenari amb el de Leiria.

L'edil d'Ensenyaments Artístics ha manifestat que "estem molt agraïts amb l'equip docent i de direcció de l'Orfeão de Leiria, que des del primer minut s'han bolcat en l'organització i coordinació d'esta experiència educativa internacional dels nostres joves músics. Este projecte va vore la llum l'any passat i amb esta ja són tres les edicions que s'han dut a terme, tant en terres portugueses com italianes".

García ha assenyalat que la Unió Europea "va concedir, l'any passat, l'acreditació de 'Centre Erasmus Plus' al Conservatori Professional de Música de Llíria, que ofereix la possibilitat al seu alumnat d'optar a les beques de mobilitat i rebre formació en altres centres europeus d'ensenyaments musicals, la qual cosa contribueix a enriquir la seua educació musical i personal".  

Alumnado y profesorado de Llíria en Leiria

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon