Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana amplia els horts d'oci socials per a promoure la sostenibilitat i la cohesió social

L'Ajuntament de l'Eliana ha creat 13 noves parcel·les d'horts d'oci socials del Mandor-Canonge. Amb aquesta ampliació, passarà de tindre solament 8 a un total de 21 espais cultivables destinats, principalment, a persones jubilades, amb discapacitat o en situació de desocupació i en els quals també poden participar associacions sense ànim de lucre registrades al municipi i que desenvolupen activitats amb fins socials, educatius o amb interés mediambiental.

D'aquesta manera, el Consistori ha modificat el procediment d'adjudicació mitjançant sorteig per a ampliar el termini de concessió d'un a dos anys, amb l'objectiu d'ajustar-se al cicle complet de la producció agrícola, així com les normes d'ús que els regulen i que especifiquen el sistema de reg per séquia.

L'edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha recordat que aquesta iniciativa mediambiental compleix, a més, amb una funció social i col·laborativa, en la qual es comparteixen recursos, coneixements i experiències.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon