Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament llança el programa de pràctiques formatives 'Llíria et beca'

Les solicituts es poden presentar  del 5 a l'11 de juliol


L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Foment Econòmic, ha convocat el programa de pràctiques formatives "Llíria et beca". Està obert a un total de 20 estudiants de la localitat. El termini per a presentar les sol·licituds estarà disponible del 5 a l'11 de juliol, tots dos inclusivament.

Està previst que les persones seleccionades s'incorporen el 17 de juliol en diferents departaments municipals i el període de duració de les beques serà de 2 mesos. Les pràctiques estan remunerades amb 500 euros mensuals.

L'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha destacat que "és la primera vegada que l'Ajuntament llança un programa de beques propi en període estival, amb el qual pretenem que els nostres joves puguen posar en pràctica els coneixements adquirits en els seus estudis, i suposa, alhora, un primer contacte amb el món laboral".

Les bases de la convocatòria estan disponibles en el web municipal. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal