Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna realitza prop de 5.000 noves trucades als seus majors amb recomanacions davant els nous avisos d'onada de calor aquest estiu

L'Ajuntament de Paterna està realitzant al voltant de noves 5.000 trucades a les persones majors de 60 anys residents en el municipi per a oferir-los alguns consells bàsics davant els nous avisos d'onada de calor d'aquest estiu.

En aquesta nova ronda de contactes "Anomenades+60 per ONADA DE CALOR", els/les treballadors/as municipals estan informat d'una sèrie de recomanacions a un dels col·lectius de població de risc com és la Tercera Edat, pels efectes de l'onada de calor que s'està patint durant aquests dies i que s'intensificaran en les pròximes setmanes en tota Espanya.

"Davant aquests episodis de temperatures extremes, des de l'Ajuntament de Paterna volem prestar especial atenció i suport als nostres majors i assegurar-nos que estan bé, ja que poden patir les conseqüències que posen en risc la seua salut i al mateix temps, mitjançant aquests contactes podem detectar altres necessitats. Ells són un pilar important del nostre municipi; per això, estem compromesos amb la seua cura i benestar com ho hem fet durant anys anteriors", ha subratllat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

Aquesta última tanda de crides que s'ha posat en marxa aquesta mateixa setmana, se suma a les anteriors que es realitzen des del confinament per la COVID-19 i que, durant la passada legislatura, ha permés al consistori informar els majors de les diferents mesures, conéixer el seu estat de salut i assegurar-se que les seues necessitats bàsiques estigueren cobertes així com la pauta de vacunació completa.

En aquest sentit, el consistori a més d'oferir suport en cas que siga necessari i ajuda amb gestions diàries o dubtes que puga tindre aquest col·lectiu, s'assegura que estan bé.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon