Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana convoca subvencions per fomentar l'esport i l'oci

#SubvencionsEsportives #FomentEsportiu #OciActiu #CompeticionsEsportives #L'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana ha tornat a convocar en aquest 2023 les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals per la seua participació en competicions, així com per l'organització d'esdeveniments. L'objectiu d'aquesta línia pública d'ajudes, dotada amb 40.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l'ocupació de l'oci en el municipi.

Les ajudes, que s'atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d'actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions oficials de qualsevol àmbit en la temporada 2022/2023. La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les està obert fins al pròxim 2 d'agost. Les sol·licituds i la documentació justificativa s'haurà de presentar en el Registre General o a través de la Seu Electrònica (obligatori per a clubs), on es poden consultar també les bases i descarregar la sol·licitud.

El nou edil de Política Esportiva, Vicente Zamora, ha recordat que aquesta línia -que es porta implantant des de fa tres anys- busca impulsar l'activitat esportiva en el municipi, promocionar l'esport federat i de base i recolzar als esportistes d'elit de l'Eliana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon