Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere transfereix a l'Eliana quasi 21.000 euros per a prevenció

El municipi porta des de 2020 rebent aquests fons com estableix el Conveni d'Istanbul.

El Boletín Oficial del Estado ha publicat, hui 20 de juliol, la resolució en la qual s'estableixen les transferències del Govern d'Espanya als ajuntaments dels fons previstos en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere. Es distribueixen en total 40 milions d'euros per a les entitats locals en el conjunt de l'Estat, entre les quals figura l'Eliana amb una suma de 20.906,94 euros.

Un dels objectius d'aquestes transferències econòmiques, contemplades en el Pacte d'Estat, és que l'administració local puga dur a terme actuacions per a previndre la violència contra les dones, tal com estableix el Conveni d'Istanbul.

El Pacte d'Estat, signat l'any 2017, conté un conjunt de mesures dirigides a previndre i combatre totes les formes de violència contra la dona i a millorar la resposta que, des de les administracions i institucions, es proporciona a les dones víctimes i a les seues filles i fills menors. El municipi de l'Eliana porta rebent aquestes ajudes des de l'any 2020.

Marta Andrés, regidora de Polítiques d'Igualtat, insisteix que, "el compromís de l'Ajuntament de l'Eliana a favor de la igualtat i contra la violència de gènere és contundent, i impulsarem totes aquelles accions que siguen necessàries en aquest sentit". Per part seua, Eva Santafé, regidora de Polítiques Socials, ha recordat que l'Eliana compta amb un Equip Municipal Interdisciplinari contra la Violència de Gènere, Domèstica i de Menors des de 2003.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon