Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ajuntament de Loriguilla inicia el programa EMERGE 2023 - Brigada Forestal: Oportunitat d'ocupació per als desocupats

L'Ajuntament de Loriguilla iniciarà en breu el procés de selecció del programa d'ocupació EMERGE 2023 - Brigada Forestal, subvencionat per Labora. Les persones interessades disposen fins al 1 d'agost per realitzar els tràmits en la seua demanda, ja que en aquesta data es remetran les ofertes a l'Espai Labora perquè procedisquen a l'enviament de persones candidates.

Els requisits i tràmits necessaris són:

1- Estar inscrit/inscrita en LABORA com a desocupat/desocupada demandant d'ocupació.

2- Haver sol·licitat alguna de les ocupacions que resulten d'interés en la demanda d'ocupació individual de LABORA (PUNT LABORA->Autoentrevista-Ocupacions) i que a continuació s'indica:

Peons Forestals

Encarregats o capatassos forestals

El procediment per tramitar aquest programa és:

1- Remissió d'ofertes a l'Espai Labora d'Alaquàs amb les ocupacions.

2- Després, l'Espai Labora d'Alaquàs remetrà a l'Ajuntament el llistat de persones candidates (3 persones candidates per lloc).

3- Citació a les persones candidates requerint la documentació segons l'instrucció de selecció per LABORA i d'acord amb els criteris de baremació establits per l'esmentat organisme.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon