Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra la primera reunió informativa per a avançar en l'ampliació del Polígon Industrial

L'Ajuntament de Vilamarxant ha celebrat la primera reunió informativa sobre el projecte d'ampliació del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo. A l'acte del dimecres van assistir l'alcalde de la localitat, Xavier Jorge, el regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchís, i els responsables de l'empresa encarregada de l'acció, junt a més d'un centenar de veïns que van omplir l'aforament de la Casa de la Cultura.

Des de l'any 2020, el consistori treballa en l'ampliació del sòl industrial de la localitat i en concret en el terme del Polígon Industrial. El motiu de la reunió va ser anunciar i comunicar personalment als veïns que tenen en propietat una parcel·la que enguany hi ha un grup inversor que pretén desenvolupar més de 600.000 metres quadrats de nou sòl industrial i instal·lar diverses empreses en esta extensió. 

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha destacat que este projecte mira cap al futur del municipi: "L'ampliació del nostre Polígon Industrial aporta garanties de futur, de treball, de riquesa i de prosperitat per a Vilamarxant", ha indicat el primer edil.

Per altra banda, el regidor de l'àrea, Víctor Sanchís ha explicat que esta acció té el suport de les administracions: "Des de la regidoria hem treballat en el projecte per trobar els actors empresarials idonis i és per això que comptem amb l'ajuda d'administracions com la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la Confederació Hidrogràfica", ha afirmat Sanchís.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon