Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serveis Socials de l'Eliana es reuneix amb els centres per a proposar activitats socioeducatives per al pròxim curs

Dimecres passat, 7 de juny, la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural va acollir una reunió de coordinació entre els diferents centres educatius de l'Eliana i les àrees de Serveis Socials i Igualtat. Els objectius principals han sigut avaluar les accions formatives i programes específics que s'han realitzat durant el present curs, recollir les necessitats de formació, prevenció i intervenció que s'han detectat als diferents centres així com plantejar algunes propostes inicials socioeducatives i en matèria d'igualtat a realitzar des de l'Ajuntament en el pròxim curs 2023/2024. 

A la convocatòria han assistit membres dels equips directius i del servei d'orientació del CEIP El Garbí, Montealegre, l'Olivera, Virgen del Carmen, Col·legi Helios, Rivas Luna i Centre IALE. Per part del Consistori van estar presents les regidores Mª José Valenzuela i Concha Montaner, així com personal tècnic com la coordinadora de l'àrea, l'agent d'igualtat, l'educadora social i la integradora social. A més, a la cita s'han sumat professionals del Centre de Salut, de la Policia Local així com de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona. 

Valenzuela, edil de Serveis Socials, ha recordat que en aquest curs s'han implantat programes com 'Bé-estar familiar', 'Obrint Camins', atés més de quaranta casos de menors, impulsat campanyes de prevenció de la violència, risc i el maltractament infantil i realitzat tallers sobre l'empatia i el respecte o la coeducació en igualtat. "El treball en xarxa de tots aquests agents implicats és fonamental per a continuar elaborant les polítiques públiques necessàries per a atendre socialment l'alumnat elianer i a les seues famílies", ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon