Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja prorroga el Punt LABORA per quatre anys

L'Ajuntament de Riba-roja ha prorrogat, per un període de quatre anys, l'acord subscrit amb Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per a la posada en marxa del servei Punt LABORA que està allotjat en l'Agència de Desenvolupament Local, per a la prestació de serveis d'intermediació laboral.

El passat 12 de setembre de 2019 LABORA i l'Ajuntament de Riba-roja van signar un acord de col·laboració per a la prestació conjunta de serveis d'intermediació laboral mitjançant la implantació del servei Punt LABORA amb l'objectiu que els ciutadans tinguen accés a Internet i puguen optar als serveis que s'ofereixen des de Labora-Servei Valencià d'Ocupació i Formació a través del Portal d'Ocupació.

Aquesta pròrroga té com a objectiu garantir que aquest punt puga continuar proporcionant serveis d'intermediació laboral. D'aquesta manera, aquest servei poden prestar-se íntegrament i des d'un lloc físic més pròxim als usuaris.

Es tracta d'una eina que proporciona LABORA, per a facilitar i agilitzar una sèrie de tràmits que habitualment es realitzen de manera presencial com sol·licitar cita per a orientació, actualització del currículum, sol·licitar cursos o ofertes d'ocupació, entre altres.

L'alcalde de la localitat, Robert Raga, destaca que "aquest servei serveix com un pont entre aquells que necessiten ocupació i les oportunitats d'ocupació presents. Això ajuda a tancar la bretxa d'ocupació i fa possible que augmenten les oportunitats dels nostres ciutadans de poder optar a un lloc de treball que coincidisca amb les seues habilitats i necessitats".

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon