Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió del nou govern municipal de Riba-roja de Túria per a coordinar accions

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha convocat aquest matí una reunió al nou govern municipal, després de l'acte d'investidura celebrat el passat 17 de juny que li va atorgar, amb onze vots, l'Alcaldia per als pròxims quatre anys. Aquesta trobada ha servit com a primera presa de contacte i coordinació, després de la designació de les diferents delegacions, establertes per Resolució d'Alcaldia immediatament després de la presa de possessió dels diferents regidors i regidores socialistes.

La nova estructura recull cinc grans àrees de gestió política: 1- Àrea de Gestió Municipal i Govern Obert, 2.- Àrea d'Innovació, Projectes Europeus, Integritat, Agenda 2030, Compra Pública i Sostenibilitat, 3.- Àrea de Territori, Agenda Urbana, Serveis Públics i Mobilitat, 4.- Àrea d'Educació, Cultura, Art, Esports i Festes, i 5.- Àrea d'Inclusió Social, Igualtat, Promoció de la Salut i Benestar Animal.

Segons figura en el document, l'alcalde i màxim representant institucional ostenta les competències d'Innovació, Planificació Estratègica i Cooperació nacional i internacional. La nova estructura estableix tres tinents d'Alcalde, que recauen en Teresa Pozuelo (Urbanisme, Habitatge, Obra Pública, Cementeri i Àrees Industrials), José Luis Ramos (Agenda 2030, Emergència Climàtica, Agricultura, Activitats, Coordinació de Fons Europeus i Integritat) i José Ángel Hernández (Administració i Serveis Generals, Recursos Humans, Compra Pública, Finances Públiques i Recaptació, Comerç i Foment Econòmic, Ocupació i Emprenedoria).

La regidora Esther Gómez continuarà assumint les competències de Participació i Transparència, Turisme i Patrimoni Històric, que s'inclou com a novetat en la nova estructura organitzativa. Per part seua, Rafael Gómez estarà al capdavant de la gestió de Serveis Municipals, Urbanitzacions, barris i disseminats, Mobilitat i Esports.

Les noves incorporacions a l'equip es repartiran les delegacions de la següent forma: Eva Lara dirigirà les àrees d'Educació Infància i Adolescència i Memòria Històrica, José Manuel Vila; Art i Cultura, David Barbancho; Acció social i Polítiques Inclusives, Majors, Joventut i Serveis Jurídics, Raquel Pamblanco tindrà la responsabilitat de les àrees de Seguretat Ciutadana, Igualtat, Informació i Comunicació, Protocol i Benestar Animal, i Fredi Pla assumirà les competències de Falles i Festes.

En un termini màxim de 30 dies, l'alcalde haurà de convocar un Ple extraordinari, segons figura en l'article 38 del ROF (Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic), per establir l'organització i funcionament de la Corporació, així com donar compte de les resolucions de l'Alcaldia en matèria de nomenaments dels membres de la Junta de Govern Local. Així mateix, aquesta setmana està realitzant una ronda de contactes amb els portaveus dels diferents grups polítics, amb l'objectiu d'intercanviar impressions i acostar postures.

Robert Raga ha destacat la "predisposició i bona sintonia del nou equip de govern" i ha afegit: "És un equip molt preparat per a afrontar els reptes del present i del futur del nostre municipi, un govern obert al consens i al treball participatiu. Iniciem aquesta legislatura amb una enorme il·lusió i amb el compromís de seguir el full de ruta que vam iniciar fa huit anys".** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon