Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna convoca les beques municipals per a l'Escola d'Estiu del Patronat Francisco Esteve


L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini fins al pròxim 18 de juny per a sol·licitar les ajudes per a l'Escola d'Estiu que organitza el Patronat Intermunicipal Francisco Esteve.

El regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, ha indicat que "gràcies a aquestes ajudes facilitem l'accés a les famílies paterneres a aquest servei educatiu tan beneficiós per a la infància i adolescència amb diversitat funcional".

Aquestes subvencions s'han dissenyat amb l'objectiu de sufragar els costos derivats de l'assistència a aquesta Escola d'Estiu, que se celebra durant el mes de juliol per a alumnat d'entre 3 i 20 anys, empadronat a Paterna amb una antelació mínima de sis mesos, que estiga o no matriculats en el Centre d'Educació Especial (CEE) del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve.

Les ajudes, que compten amb una inversió de 15.000 euros, podran sol·licitar-se des de la secretaria del CEE del Patronat Francisco Esteve, on es podrà tramitar la sol·licitud de manera presencial des del propi centre o bé de manera telemàtica des de la seu electrònica de l'Ajuntament de Paterna.

Aquestes beques són una aposta que es va dur a terme durant els primers anys del Govern de Juan Antonio Sagredo, posant de manifest el compromís de l'Ajuntament de Paterna amb el Patronat Francisco Esteve i la seua labor per a atendre l'estudiantat del centre. A més, el consistori manté un conveni econòmic anual, dotat amb 100.000 euros, que se sumen a aquestes ajudes per a l'Escola d'Estiu.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon