Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria crea un nou aparcament dissuasiu en la zona de Censals amb 160 places

El recinte compta amb una capacitat per a uns 160 vehicles i l'oferta total del municipi aconsegueix ja les 1.270 placesL'Ajuntament de Llíria ha iniciat esta legislatura amb la suma de 160 noves places d'aparcament públic i gratuït a la zona de Censals, gràcies a la creació d'un pàrquing dissuasiu situat en esta via pública prop de l'entrada a la ciutat des de l'autovia CV-35.

Segons ha informat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, amb esta nova iniciativa "la localitat tindrà disponibles unes 1.270 places repartides en els deu aparcaments dissuasius existents i distribuïts per tot el nucli urbà".

García ha assenyalat que, amb la disposició existent de pàrquings executats, els controlats digitalment i els regulats pel servei ORA, "Llíria ha millorat la seua oferta pública de zones per a aparcar, la qual es pretén ampliar en els pròxims anys per a millorar el trànsit rodat i la mobilitat a la localitat".

Amb estos punts distribuïts estratègicament al nucli urbà, les persones usuàries o visitants poden accedir a qualsevol punt de la ciutat en cinc o deu minuts caminant. D'esta manera, es dota de més fluïdesa i seguretat viària als carrers interiors del municipi i es facilita l'accés tant al comerç local com als ens administratius públics de la capital comarcal.

La parcel·la en la qual s'ha habilitat este nou aparcament dissuasiu ha sigut anivellada i condicionada per la Brigada Municipal de Camins, on s'ha procedit a millorar el ferm i els accessos al recinte, i s'han deixat dos punts d'entrada i eixida per als vehicles. Esta actuació s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració i un conveni amb la propietat del solar, que es podrà utilitzar com a zona de estacionament mentre no es desenvolupe este sector urbanitzable recollit en el Pla General d'Ordenació Urbana.

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, ha apuntat que des de l'àrea de Mobilitat Urbana "s'estan duent a terme diverses accions dirigides a afavorir els desplaçaments i estacionaments al nucli urbà i estan emmarcades dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat pel Consistori de Llíria".

 "Este tipus d'iniciatives estan millorant la qualitat de vida i la seguretat viària del municipi, alhora que són una ajuda important per al teixit comercial i el veïnat i visitants que han de desplaçar-se en vehicle privat al centre urbà", ha afegit l'alcalde.
 Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon