Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Llíria assigna les delegacions entre els membres de l'equip de govern


Compromís-MOVE tindrà tres tinences d'alcaldia i el PSOE quatre

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha firmat hui el decret de delegació de competències, que es reparteixen en huit àrees genèriques de gestió política, entre els membres del seu equip de Govern. A més, s'han designat les tinences d'alcaldia en les quals el PSOE assumirà quatre i Compromís-Move tres.
    
CONFIGURACIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL DE LLÍRIA:

- Joanma Miguel: Alcalde amb les competències de Protocol i Comunicació, Recursos Humans i Coordinació de projectes singulars per a la ciutat.

-Paco Gorrea: 1r tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Foment Econòmic.

-Mª Cruz García: 2a tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanitzacions, Cicle Integral de l'Aigua i Benestar Animal.

-Consuelo Morató: 3a tinenta d'alcalde i regidora de Medi Ambient, Agricultura, Medi rural, Legalitat Urbanística i Habitatge, Memòria Democràtica i Fons Europeus.

-Juani García: 4a tinenta d'alcalde i regidora d'Educació, Polítiques Inclusives i Oficina d'Atenció Ciutadana.

-Mª José Llopis Oliver: 5a tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, Festes, Música i Comerç.

-Paco García: 6é tinent d'alcalde i regidor de Política Territorial, Mobilitat Sostenible, Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Infraestructures Educatives i Socials, Arxiu Municipal, i Govern Interior i Contractació.

-Francesc Fombuena: 7é tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Serveis, i Seguretat Ciutadana.

-Reme Tordera: Regidora de Xarxa de Museus i Patrimoni Històric, Xarxa Municipal de Biblioteques, Persones Majors, Igualtat i LGTBI, i Cooperació.

-Andreu Badía: Regidor de Modernització i Noves Tecnologies, Smart City, Joventut i Infància, Transparència i Participació.

-Nico Marco: Regidor d'Esports i Salut Pública.

La pròxima setmana s'anunciaran, en el ple, les dedicacions i el règim de retribucions dels nous edils del Govern local.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon