Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna renova els convenis amb 6 entitats socials dotats de 225.200 euros


L'Ajuntament de Paterna destinarà 225.200 euros a entitats socials de la ciutat mitjançant els convenis que manté amb elles a través de l'Àrea d'Inclusió Social.

La delegació de Creu Roja a Paterna, JOVESOLIDES, AFEMPES, l'ONG Sàhara Lliure Paterna, Càritas Parròquia Mare del Redemptor La Coma i Càritas Parròquia Sant Pere seran les entitats que es beneficien d'aquesta subvenció per part del consistori per a projectes locals que fomenten la inclusió social i la lluita contra les desigualtats.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha detallat que "a través d'aquesta ajuda busquem continuar fomentant i donant suport als projectes que es duen a terme a la nostra ciutat, per a poder afermar la integració social dels col·lectius més desfavorits".

L'Associació Joves cap a la Solidaritat i el Desenvolupament (JOVESOLIDES) centra el seu treball a empoderar a col·lectius vulnerables o en risc d'exclusió social, facilitant el seu accés a les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions).

D'altra banda, Càritas Parròquia Mare del Redemptor – La Coma afavoreix el desenvolupament integral i fomenta la integració social de les famílies del barri de la Coma en situació d'especial vulnerabilitat per a l'adquisició d'hàbits, habilitats, autonomia, així com la seua inserció soci-laboral i soci-educativa.

Quant a l'Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental (AFEMPES), treballa per la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals i la dels seus familiars i afins/as, fomentant el seu benestar, la del seu entorn, així com la seua integració social i laboral.

L'ONG Sàhara Lliure Paterna busca la millora de la qualitat de vida de els/as habitants del Sàhara, de les seues condicions sanitàries i educatives, així com el seu benestar general.

Per part seua, Càritas Parròquia Sant Pere realitza la labor de salvar els desavantatges socials a les quals s'enfronten les dones i les seues famílies, després d'un diagnòstic social.

Finalment, Creu Roja contribueix a enfortir les capacitats de les persones que es troben en situació d'extrema vulnerabilitat o d'exclusió social per a fomentar que continuen actives socialment i amb benestar social.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon