Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna aconsegueix una recaptació rècord de 1.820 euros amb el Mercat ambulant Solidari en la Setmana del Major


L'Ajuntament de Paterna ha organitzat la Setmana del Major, una iniciativa destinada a promoure l'envelliment actiu i reconèixer el paper important que tenen les persones majors en la societat. Durant aquesta setmana, es van realitzar diverses activitats i es va dur a terme el Mercat ambulant Solidari.

El Mercat ambulant Solidari va ser un esdeveniment celebrat en la plaça Clot de Joan del municipi. Es va dur a terme durant una setmana i va ser un èxit en termes de recaptació de fons. Es van aconseguir 1.820 euros, que seran destinats al projecte de Casa ASPANION de l'associació Cors Solidaris. Aquest projecte té com a finalitat la construcció d'una residència equipada per a xiquets i xiquetes amb càncer i les seves famílies.

La recaptació rècord d'aquest mercat ambulant solidari va ser possible gràcies a la col·laboració voluntària de les persones usuàries del Centre d'Envelliment Actiu (CEA). Aquesta iniciativa municipal va rebre una gran resposta de la comunitat local, i va ser un exemple del compromís i la solidaritat de la població envers aquesta causa.

A més del Mercat ambulant Solidari, durant la Setmana del Major es van realitzar altres activitats. Es va oferir una xarrada sobre nutrició per a persones majors, anomenada "Alimenta el teu benestar". També es va celebrar l'obertura de l'exposició de tallers Intercentres, amb un recital de poesia.

A més a més, es van organitzar visites culturals al Palau dels Comtes de Cervellón i a la Casa Assut de Paterna. Així mateix, es va realitzar un viatge cultural a Manzanera, a la província de Terol, amb esmorzar, visita guiada, menjar i ball.

La programació de la Setmana del Major va culminar amb una masterclass de zumba en la plaça Clot de Joan, on també es va clausurar el Mercat ambulant Solidari.

El Tinent Alcalde de Protecció de les Persones, Julio Fernández, va destacar la importància d'aquesta setmana de celebració i va subratllar que les propostes municipals, com la Setmana del Major, contribueixen a fomentar l'envelliment actiu i reconèixer el paper rellevant que tenen les persones majors a Paterna i en la societat en general


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon