Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La llista de SUMAR per València: 'La nostra candidatura, la veu valenciana enfront de l'odi de la dreta i la ultradreta'

#sumar

#compromis-sumar

#eupv

Hui, davant a les Torres de Serrans, els caps de llista de la candidatura SUMAR per València que tindrà el nom de "Compromís-Sumar" , Àgueda Micó (Compromis), Alberto Ibáñez (Iniciativa) i Nahuel González (Esquerra Unida), han presentat la seua candidatura en un acte carregat d'il·lusió i determinació. Amb el lema "Una ofensiva per a la dignitat", els candidats han defensat que representen la majoria valenciana contra els intents de la dreta i la ultradreta de sembrar l'odi en les institucions.

Àgueda Micó, coordinadora de Més i cap de llista de la coalició, ha afirmat que Compromís-Sumar és l'antídot perfecte contra el Partit Popular i Vox. "Volem ser la veu valenciana en un govern que impulse polítiques transformadores", ha afirmat Micó. Alberto Ibáñez, d'Iniciativa i número dos de la llista, ha destacat la importància de no enfrontar torre contra torre, sinó d'aportar solucions per al progrés de la societat valenciana.

Nahuel González, d'Esquerra Unida i número tres de la candidatura, ha assegurat que Sumar està en una ofensiva plena d'il·lusió i amb una forta veu valenciana. Durant l'acte, s'ha subratllat la importància de la trobada amb altres col·lectius i l'avaluada experiència de Yolanda Díaz, ministra de Treball, com a candidata a la Presidència.

En el seu programa electoral, Compromís-Sumar s'ha compromès a defensar les inversions i el finançament valencià, així com a millorar el servei de Rodalies. A més, s'oposen decididament a l'ampliació del Port de València i a les macroplantes solars que puguen posar en perill el medi ambient.

Entre les seues propostes destacades, es troben la reducció de la jornada laboral a 32 hores setmanals sense reducció salarial per a fomentar un millor equilibri entre la vida laboral i personal. També han proposat el tancament dels centres comercials els diumenges i els dissabtes de vesprada durant l'estiu, així com l'anticipació de l'edat de jubilació i la racionalització dels horaris dels serveis públics i mitjans de comunicació.

Finalment, Compromís-Sumar  amb la presencia de la encara Consellera Rosa Pérez (EUPV) es reivindica com la garantia de reparació i llibertat davant la proposta de PP-Vox d'eliminar la Conselleria de Qualitat Democràtica, reforçant així el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon