Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat reitera que negocia amb una desena de multinacionals i desmenteix 'acord tancat' amb Tesla

La Generalitat Valenciana ha reiterat aquest dijous que, com ja va anunciar en el seu moment el 'president' Ximo Puig, manté obertes negociacions en aquests moments amb "una desena" de multinacionals per a atraure 24.000 milions d'inversió a la Comunitat Valenciana en diferents sectors econòmics "estratègics i de futur" i ha desmentit que hi haja "acord tancat" amb la companyia nord-americana Tesla.

"Totes aqueixes negociacions, com ja es va comentar, estan subjectes a estrictes criteris de confidencialitat per a garantir que les diferents operacions puguen arribar a bon port al més prompte possible, com és desig d'aquest Consell", ha subratllat la Generalitat, després de les publicacions que apunten a Tesla com la multinacional de l'automòbil que s'instal·larà en l'àrea metropolitana de València.

La Generalitat Valenciana ha desmentit en un comunicat que existisca un "acord tancat" amb aquesta multinacional i no confirma les diferents informacions publicades que donen per feta aquesta inversió.

"La voluntat d'aquest govern, com no podia ser d'una altra manera, és continuar treballant mentre dure el seu actual mandat per a garantir que totes aqueixes gestions puguen culminar al llarg dels pròxims mesos sempre en benefici del progrés i la prosperitat del poble valencià, que és el nostre únic objectiu", ha afegit.

De fet, en una entrevista en Roent de la Sexta, Puig ha assenyalat que negocien amb "al voltant de deu empreses molt potents que han vist que la Comunitat Valenciana és un pol de mobilitat sostenible on és atractiu invertir", encara que ha rebutjat donar noms concrets.

Puig ha indicat que alguns d'aquests contractes "avançaran en les pròximes setmanes de manera decisiva" mentre que alguns es troben "més en l'aire" i altres "en l'àmbit de la possibilitat". Igualment, ha assenyalat que ell farà "tot el que siga a la seua mà" pel futur de la Comunitat Valenciana i ha desitjat: "Tant de bo en el pròxim govern algunes iniciatives que hem començat acaben sent realitat".Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon