Ja es pot sol·licitar l'ajuda per a material escolar per a famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica Ja es pot sol·licitar l'ajuda per a material escolar per a famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ja es pot sol·licitar l'ajuda per a material escolar per a famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica


La Conselleria d'Educació informa que ja es pot sol·licitar la nova ajuda per a material escolar no curricular per a l'alumnat d'Infantil, Primària i Educació Especial pertanyent a famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica.

D'aquesta manera, l'alumnat que ja reba la beca íntegra de menjador té dret a percebre aquesta nova ajuda sempre que ho demane en el seu centre educatiu abans que finalitze el període de matrícula del curs 2023-2024, informa la Conselleria d'Educació.

Aquest nou xec per a material escolar es concedirà a partir del pròxim curs i es destinarà a alumnes d'Infantil, Primària i Educació Especial que compten amb el 100% de la beca menjador concedida.

Està previst que la mesura supose una inversió de 1,8 milions d'euros, amb la previsió de beneficiar a 70.000 alumnes i que el xec rondarà els 30 euros per a cadascun. Les famílies presentaran en el seu centre educatiu els justificants de compra del material escolar adquirit.

El xec permetrà que les famílies amb una situació socioeconòmica més vulnerable compten amb ajuda per a adquirir material escolar per als seus fills quan arribe el moment del retorn a classe després d'aquest estiu. Es tractarà en taules sectorials i s'activarà durant els pròxims mesos juntament amb les ajudes que cada any es convoquen per a les beques de menjador.

Per a optar a aquesta ajuda, les famílies d'alumnes de segon cicle d'Infantil, Primària i Educació Especial ho hauran de sol·licitar en el moment que sol·liciten la beca de menjador. Quan es resolga la convocatòria d'ajudes de menjador escolar, tot l'alumnat beneficiari del 100% d'aquesta beca que haja sol·licitat el xec per a material escolar comptarà automàticament amb la nova ajuda.

Les famílies, per a cobrar el xec, aportaran en el centre educatiu els justificants de compra en els quals s'identifique clarament el material escolar no curricular adquirit fins a cobrir la quantitat subvencionada..

   Tota la informació pots llegirla açí:      


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal