Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Escrits a la Tardor 2023 de l'Eliana obri el termini de recepció de relats

Fins al 14 de juliol s'admetran treballs en categoria Primera, Juvenil i Juvenil Local, tant en valencià com en castellà.

L'Ajuntament ha obert el termini per a participar en la XXII edició de Escrits a la Tardor Vila de l'Eliana, el certamen literari en narrativa curta en castellà i en valencià que té com a objectiu fomentar, despertar i estimular la creació artística i literària, i impulsar l'hàbit de la lectura, i l'ús social de la llengua de la Comunitat Valenciana en tots els sectors.

Com en l'anterior edició, els relats es podran presentar a qualsevol de les tres categories que contemplen les bases.  La 'Categoria Primera', per a persones que hagen aconseguit la majoria d'edat, estarà dotada amb 1000 euros en llengua castellana i de 1200 euros en llengua valenciana. En la 'Categoria Juvenil', de 14 a 17 anys, els premis seran de fins a 300 euros els relatats en castellà i de fins a 350 euros els relatats en valencià. En la 'Categoria Juvenil Local', a la qual podran participar autors i autores d'entre 14 i 17 anys empadronats en el municipi, s'optarà a premis de fins a 250 euros per a les obres escrites en castellà i de fins a 300 per a les escrites en valencià.

Les obres que es presenten al concurs, organitzat per les Regidories de Cultura, Educació i Política Lingüística, hauran de ser inèdites, no premiades amb anterioritat i de temàtica lliure. Cada participant únicament podrà presentar una obra per categoria i modalitat, excepte si s'opta per la categoria local.

Les persones interessades a participar podran presentar la seua sol·licitud fins al pròxim 14 de juliol en la Seu Electrònica en l'enllaç:
https://leliana.sede.dival.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=15645, de manera presencial en el Registre General de l'Ajuntament, en les oficines de Correus o en qualsevol de les formes previstes en la llei.

El jurat, que triarà les obres guanyadores en cadascuna de les categories la primera setmana de desembre, valorarà els criteris de tècnica literària i estil, creativitat i originalitat de l'obra, gramàtica, correcció de text i presentació. A més, com en edicions anteriors el consistori editarà 250 exemplars per a la commemoració del Certamen Escrits a la Tardor Vila de l'Eliana 2023.

L'alcalde Salva Torrent ha destacat el paper dinamitzador d'aquest certamen, en un municipi bolcat amb la literatura en tots els seus vessants, tant a nivell lector i consumidor de lectura com a creatiu en el seu procés de producció literària.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal