Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Di no a l'ús indegut i al tràfic il·lícit de drogues: 12 MESOS 12 CAUSES:' UPCCA Mancomunitat Camp de Túria

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat Camp de Túria, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra l'Ús Indebut i el Tràfic Il·lícit de Drogues, i en el marc de la nostra campanya anual "12 Mesos 12 Llemes", aquest mes de juny busquen generar reflexió sobre les conseqüències d'involucrar-se en el món de la venda il·legal de drogues.

Sota el lema "Això és el que aportaràs?", volen destacar que la societat es construeix entre tots i que depèn de cadascun de nosaltres com es vol contribuir a ella. Si es busca obtenir beneficis econòmics o millorar l'estatus mitjançant el comerç il·legal de drogues, s'ha de ser conscient de les conseqüències que aquesta activitat tindrà en altres persones. Cada venda acosta encara més els compradors a desenvolupar una addicció de la qual serà cada vegada més difícil eixir.

El tràfic il·lícit de drogues contribueix directament a la creació d'addiccions, pot destruir famílies, afectar la salut física i mental de les persones i limitar les seues oportunitats de futur. Per aquesta raó, aquest mes volen convidar a la reflexió: podem contribuir d'una manera més positiva? Estan convençuts que la resposta és sí.

En aquesta lluita, és fonamental la participació de tots els sectors de la societat. Des de les institucions governamentals i les organitzacions fins a la comunitat en general, han d'unir-se per promoure alternatives saludables i oferir suport a aquells que necessiten eixir del cercle de les drogues. Tots junts poden construir un futur lliure d'addiccions i ple d'oportunitats.

Per a més informació sobre les seues activitats i com participar, podeu visitar la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es,  seguir-los a Facebook com UPCCA Camp de Túria o contactar-los directament al 96 279 81 50.

  


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon