Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Delegació xinesa de Bazhong visita Benaguasil per intercanviar experiències en turisme

La delegació xinesa de la ciutat de Bazhong ha vingut a Benaguasil per intercanviar experiències sobre la promoció i difusió del turisme, així com el suport al sector i veure la possibilitat d’una futura col·laboració. 


Els representants xinesos s’han mostrat interessats en conéixer les accions que en matèria de turisme realitza Benaguasil. L’objectiu d’aquesta visita ha estat intercanviar experiències en matèria de turisme i estudiar les possibilitats d’una futura col·laboració entre Bazhong i Benaguasil.

Després de la reunió, la comitiva ha realitzat una visita turística per Benaguasil, durant la qual han conegut la casa Museu Pepe Escamilla i l’ermita de Montiel.

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon