Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença la reurbanització de Santa Rita a Paterna per a Millorar el barri

L'Ajuntament de Paterna iniciarà la setmana vinent les obres de reurbanització i regeneració del barri de Santa Rita, una de les primeres mesures de l'Alcalde Juan Antonio Sagredo després de les eleccions, al costat de la sol·licitud perquè la ciutat siga declarada Municipi Industrial Estratègic.

El Pla de Regeneració de Santa Rita actuarà principalment als carrers Palmar, Llauradors, Llibertat, Pizarro i Font del Gerro i s'implementarà gràcies als fons europeus del Pla ACTUA, que s'emmarca dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI) i que compta amb un pressupost de 2.100.893 euros.

Les actuacions tenen com a objectiu la millora de l'accessibilitat i mobilitat per als vianants i vehicles, l'optimització de les zones verdes, l'ampliació dels punts de llum dels fanals amb tecnologia Led, així com la urbanització i obertura del carrer Font del Gerro.

En aquest sentit, s'executarà la renovació completa de voreres i calçades, la creació de noves zones de descans i jocs, així com la reordenació i ampliació de les zones d'aparcament.

La Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, ha detallat que "l'objectiu principal d'aquestes actuacions és dotar al barri de Santa Rita de més i millors espais públics per al gaudi i esbarjo de la ciutadania, que se sumen, entre altres nous serveis públics, al nou centre de Salut i al centre d'estudis i formació Arc de Sant Martí".

"Gràcies a les obres que es duran a terme podrem afermar la seguretat, mobilitat i sostenibilitat de Santa Rita, que és el barri de Paterna que compta actualment amb major densitat de població", ha explicat Pérez.

Aquest pla de reurbanització, que permetrà la regeneració i millora de determinades zones de Santa Rita, creant espais agradables de convivència per a la ciutadania, se suma a la demolició de la Finca Groga, així com a l'adquisició i enderrocament de la coneguda "Casa del Pastor", on s'ubicarà un nou aparcament públic.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon