Bloc País exigeix a Compromís que consulte el pacte per sumar i critica la subordinació de l'esquerra espanyola Bloc País exigeix a Compromís que consulte el pacte per sumar i critica la subordinació de l'esquerra espanyola
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bloc País exigeix a Compromís que consulte el pacte per sumar i critica la subordinació de l'esquerra espanyola

   .

El Bloc País ha mostrat la seua exigència a Compromís perquè realitze una consulta interna amb els seus membres sobre el pacte per sumar amb altres forces polítiques. A més, han expressat crítiques contundents envers l'esquerra espanyola, acusant-la de subordinació.

Segons el Bloc País, és fonamental que Compromís obtinga l'opinió de les seues bases abans de prendre decisions importants com la conformació de pactes amb altres partits. Aquesta consulta interna permetria garantir la participació i la veu de tots els membres, afavorint una major transparència i democràcia interna.

D'altra banda, el Bloc País ha manifestat la seua preocupació per la subordinació de l'esquerra espanyola. Han criticat l'actitud d'algunes forces polítiques que, segons ells, estan prioritzant els seus propis interessos i la seua supervivència política en detriment dels objectius comuns de l'esquerra.

En aquest sentit, el Bloc País ha recalcat la importància de construir una esquerra cohesionada i compromesa amb els valors progressistes i les demandes de la societat. Han instat a Compromís a mantenir una postura ferma i no permetre que l'esquerra espanyola els dicti les seues decisions.

En conclusió, el Bloc País ha reclamat a Compromís que realitze una consulta interna sobre el pacte per sumar amb altres forces polítiques i ha criticat la subordinació de l'esquerra espanyola. Consideren fonamental la participació i la veu dels seus membres i insten a mantenir una postura independent i compromesa amb els valors progressistes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal