Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xoel López inaugurarà el cicle de música 'A la llum de la lluna'

    -

   El cicle 'A la llum de la lluna' s'inicia aquest divendres amb l'actuació del cantant Xoel López en l'antic claustre del monestir de San Miquel dels Reis, espai històric que acollirà actuacions tots els divendres de maig i el primer de juny, segons ha informat la Generalitat.

   El músic gallec, un dels artistes més solvents i representatius de l'escena independent iberoamericana, desplegarà a València la seua inconfusible fusió musical de 'pop-rock' alternatiu i folk clàssic. Amb un arsenal de més d'una desena de discos sota la seua autoria, els seus concerts són una vibrant mixtura d'elements que no deixa a ningú indiferent.

   Després de més de 20 anys de trajectòria, la música de Xoel López es defineix per allò genuí dels seus paisatges. Cada àlbum publicat és "un exercici de llibertat creativa i, alhora, un capítol quasi biogràfic. La seua discografia plasma el seu periple vital de viatges, descobriments, trobades, nostàlgies i influències musicals", destaquen.

   Les actuacions de 'A la llum de la lluna' tindran lloc a les 22:00 hores. A més de Xoel López, en el cicle actuaran Sandra Monfort i La Maria (12 de maig); Víctor Manuel (19 de maig); Quique González (26 de maig), i Mastodonte (2 de juny).

   Com en edicions anteriors, el cartell anunciador d'enguany ha sigut dissenyat per l'il·lustrador Paco Roca, premi nacional de còmic i recentment reconegut amb el premi al mèrit cultural ciutat de València.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon