Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig promet nou impuls a la sanitat valenciana amb urgències 24 hores i límit d'espera per a operacions quirúrgiques

Puig ha anunciat el seu compromís per donar "un nou impuls a l'acció del govern per a continuar avançant en la via valenciana de progrés"

Ximo Puig, president de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, ha promés en la clausura dels actes sectorials de sanitat i envelliment del seu partit, un "nou impuls" a la sanitat valenciana en la pròxima legislatura. Segons la formació, Puig ha defensat "el projecte per a la majoria que representa el PSPV-PSOE" i ha posat en valor "l'impuls que s'ha donat a l'estat de benestar valencià durant aquests anys".

Puig ha anunciat el seu compromís per donar "un nou impuls a l'acció del govern per a continuar avançant en la via valenciana de progrés". A més, ha destacat la importància de la sanitat com un dels grans pilars del projecte socialista. En aquest sentit, ha assegurat que durant el seu mandat s'ha abordat la universalització, la finalització dels copagaments i s'ha avançat de manera extraordinària en la inversió en infraestructures. Així mateix, ha promés que en la pròxima legislatura s'acabarà amb la privatització de la sanitat que havia sigut implementada pel Partit Popular.

Respecte a la sanitat, Puig ha destacat el seu compromís per garantir l'atenció 24 hores en els centres de salut i que el temps d'espera per a una operació quirúrgica de qualsevol especialitat siga menor als 70 dies. A més, ha reafirmat el seu compromís amb la salut mental i ha anunciat la seua intenció de garantir una capitalització en tot el territori per a secundar-la.

Quant a la política per a les persones majors, Puig ha reivindicat el seu rol actiu en la societat valenciana i ha anunciat la instal·lació de caixers automàtics en tots els barris per a evitar l'exclusió financera. Finalment, ha apostat per una aliança entre generacions per a "avançar des del respecte en una societat per a tots i totes".

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon