Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana al torneig Soudal Open de golf de Bèlgica

Turisme Comunitat Valenciana participa en el torneig Soudal Open de golf 2023, que se celebra a Bèlgica fins a aquest diumenge, per a promocionar l'oferta turística i de golf de la Comunitat.

En concret, Turisme CV participa en aquest torneig juntament amb l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, amb un estand per a mostrar tant l'oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat Valenciana.

En la carpa de Comunitat Valenciana, dins del recinte dedicat a la promoció comercial, també estan representats hotels i golf resorts de la Comunitat Valenciana que assisteixen per a promocionar les seues instal·lacions entre les més de 18.000 persones que s'esperen per part de l'organització.

Aquesta cita forma part de les accions promocionals dedicades al producte golf que Turisme i l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana tenen previst realitzar, juntament amb altres activitats com l'assistència a fires, esdeveniments de golf, o visites de periodistes i agents especialitzats.

El torneig, que forma part del circuit europeu, té lloc en Rinkven International Golf Club, pròxim a la ciutat d'Anvers i que passa per ser un dels camps més reconeguts del país. A més, les dades mostren el creixent interés en Bèlgica per aquest esport, ja que en 2020 s'han arribat a superar els 73.000 jugadors.

Cal tindre en compte, a més, que el mercat belga representa un important mercat emissor de visitants cap a la Comunitat Valenciana, ja que en 2022 es va situar com el quart emissor de major volum. En l'actualitat, la Comunitat Valenciana manté connexions aèries amb Anvers, Brussel·les, Lieja i Bruges.

Turisme de golf en la Comunitat Valenciana

El producte golf contribueix a la desestacionalització turística de la Comunitat Valenciana, ja que es tracta d'una activitat que es practica, en gran part, fora de la temporada alta d'estiu. A més, les persones que es desplacen per a practicar aquesta activitat tenen una despesa superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Els més de 30 camps de golf de la Comunitat Valenciana, que signen prestigiosos dissenyadors com Severiano Ballesteros, Javier Arana, Jack Nicklaus, Robert Trent Jones Sr, són triats cada any per milers d'aficionats i aficionades per la qualitat dels seus dissenys, instal·lacions i manteniment


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon