Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja obri el termini per a bonificar la targeta FGV a persones amb diversitat funcional, jubilats i pensionistes

Fins al 30 de maig el col·lectiu de pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un grau igual o superior al 64% o més, podran sol·licitar la "Targeta anual Sense Contacte" per al seu ús en la xarxa de Metrovalencia en la Zona AB i tramvia.

La targeta tindrà una validesa de dotze mesos, sense límit de viatges per als usuaris i usuàries. En el 2022 es van concedir un total de 175 ajudes per a l'adquisició de les citades targetes. Aquesta ajuda sorgeix després d'un Conveni entre Ajuntament de Riba‐roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i cerca fomentar l'ús del transport públic ferroviari que presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entre les persones majors de 65 anys i amb discapacitat superior al 64% empadronades en la localitat.

El cost de la targeta per a jubilats i pensionistes, per a cònjuge sense cap prestació i per a persones amb el grau diversitat funcional indicat serà de 50€. Així, les persones interessades que ja disposen de la targeta tindran l'opció de renovació i aquelles que encara no s'hagen beneficiat, podran sol·licitar una nova

El consistori ha destinat una partida de 14.000 euros per a aquesta iniciativa que pretén facilitar que aquests col·lectius tinguen un accés bonificat per a la connexió entre Riba-roja i València, a més de la resta de municipis de l'àrea metropolitana.

El regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez assegura, "cada any són més les persones que es beneficien d'aquesta ajuda per a l'ús del transport públic, que està alineat amb el nostre compromís amb la mobilitat sostenible, a més aconseguim- apunta l'edil- facilitar a aquests col·lectius, amb menors recursos que puguen desplaçar-se per tota l'àrea metropolitana, sense que els supose un esforç econòmic'.

Les persones interessades han de sol·licitar la seua targeta a través de la seu electrònica o en les dependències municipals de Registre d'Entrada, en la c/Forn Vell, núm. 8 i aportar la següent documentació: fotocòpia de DNI, justificant d'haver realitzat el pagament en concepte d'adquisicion de la targeta de Transport i fotocòpia del document acreditatiu de ser jubilat, pensionista o tindre una discapacitat igual o superior al 65%.
   

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon