Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja obri el termini per a bonificar la targeta FGV a persones amb diversitat funcional, jubilats i pensionistes

Fins al 30 de maig el col·lectiu de pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un grau igual o superior al 64% o més, podran sol·licitar la "Targeta anual Sense Contacte" per al seu ús en la xarxa de Metrovalencia en la Zona AB i tramvia.

La targeta tindrà una validesa de dotze mesos, sense límit de viatges per als usuaris i usuàries. En el 2022 es van concedir un total de 175 ajudes per a l'adquisició de les citades targetes. Aquesta ajuda sorgeix després d'un Conveni entre Ajuntament de Riba‐roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i cerca fomentar l'ús del transport públic ferroviari que presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entre les persones majors de 65 anys i amb discapacitat superior al 64% empadronades en la localitat.

El cost de la targeta per a jubilats i pensionistes, per a cònjuge sense cap prestació i per a persones amb el grau diversitat funcional indicat serà de 50€. Així, les persones interessades que ja disposen de la targeta tindran l'opció de renovació i aquelles que encara no s'hagen beneficiat, podran sol·licitar una nova

El consistori ha destinat una partida de 14.000 euros per a aquesta iniciativa que pretén facilitar que aquests col·lectius tinguen un accés bonificat per a la connexió entre Riba-roja i València, a més de la resta de municipis de l'àrea metropolitana.

El regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez assegura, "cada any són més les persones que es beneficien d'aquesta ajuda per a l'ús del transport públic, que està alineat amb el nostre compromís amb la mobilitat sostenible, a més aconseguim- apunta l'edil- facilitar a aquests col·lectius, amb menors recursos que puguen desplaçar-se per tota l'àrea metropolitana, sense que els supose un esforç econòmic'.

Les persones interessades han de sol·licitar la seua targeta a través de la seu electrònica o en les dependències municipals de Registre d'Entrada, en la c/Forn Vell, núm. 8 i aportar la següent documentació: fotocòpia de DNI, justificant d'haver realitzat el pagament en concepte d'adquisicion de la targeta de Transport i fotocòpia del document acreditatiu de ser jubilat, pensionista o tindre una discapacitat igual o superior al 65%.
   

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal