Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria obté una subvenció de 994.643 euros de l'IVACE per a invertir en la millora i modernització dels polígons industrials

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha obtingut una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Generalitat Valenciana, per un total de 994.643 euros. 

La subvenció es destinarà a la modernització i millora dels polígons industrials existents en la zona, en línia amb el pla municipal per a dotar a aquestes àrees dels serveis necessaris per a dur a terme les seues activitats. Les obres, que es realitzaran seguint les bases reguladores en matèria d'industrialització redactades per la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, tindran lloc en els pròxims mesos.

El Polígon Logístic València (PLV) és un dels sectors industrials que ha rebut la major subvenció, amb un total de 498.095 euros. La ubicació estratègica del PLV ho converteix en un dels més puixants de la zona, amb una ocupació del 97,97% del sòl i una antiguitat de 13 anys. Els fons es destinaran a la instal·lació de marquesines identificatives de les parades establides, l'habilitació de noves zones d'equipament esportiu bio-saludable per als usuaris del polígon, el reasfaltat de les vies principals i la senyalització horitzontal de tots els vials, amb delimitació dels espais d'aparcament i de la zona d'espera dels camions.

El polígon del Mes de Baló i el polígon industrial 14 de Riba-roja de Túria també han rebut fons de l'IVACE, per un total de 165.516 euros cadascun. Els fons es destinaran a la millora viària, el transport públic, les zones verdes i la senyalització horitzontal de trànsit. El sector 13 també rebrà una inversió de 165.516 euros per a la col·locació de marquesines d'autobús, l'adequació d'espais en les zones verdes, un equipament esportiu i diverses actuacions de millora en la seua àrea d'actuació.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha assenyalat que aquestes subvencions de l'IVACE són el resultat del treball realitzat en els últims anys per a millorar uns enclavaments industrials molt importants per al desenvolupament econòmic i social del municipi. "Es tracta de dotar-los de tots els serveis que necessiten per a dur a terme la seua activitat, una de les prioritats actuals", ha afirmat l'alcalde.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon