Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria aprova altres 6 contractes públics per valor de 4,8 milions d'euros per finançar projectes de les obres del centre polivalent

 Riba-roja de Túria aprova altres 6 contractes públics per valor de 4,8 milions d'euros per finançar projectes municipals que permetran concloure les obres del centre polivalent paralitzades una dècada

L'equip de govern dona compte al ple de les inversions que arriben als 25 milions d'euros anuals en què el centre polivalent albergarà el nou Conservatori municipal de Dansa

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha inclòs altres 6 projectes en el Pla de Contractació de 2023 per un valor global de 4,8 milions d'euros que s'afegiran, al seu torn, als 4,3 milions refrendats en abril i als altres 16,6 milions d'euros aprovats a finals de l'any passat per executar durant el present exercici. D'aquesta manera, el volum d'inversions previstes per a l'any 2023 ascendeix als 25,7 milions d'euros.

La sessió plenària de Riba-roja de Túria ha servit per fer públics els projectes i les inversions que s'afegiran a l'actual Pla de Contractació de 2023 aprovat a finals de l'any passat per un valor de 16,6 milions d'euros. En total, el ple ha inclòs diversos projectes corresponents a les àrees de Medi Ambient, Urbanisme, Joventut, Comitè Antifrau i Obres i Serveis per un valor dels referits 4,8 milions d'euros.

D'entre tots els projectes que es finançaran amb el Pla de Contractació, destaquen els 4,7 milions d'euros destinats a les obres de finalització del centre polivalent cultural de Riba-roja de Túria, finançat conjuntament entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i la Generalitat Valenciana. Aquestes obres romanen paralitzades des de l'any 2010 i que, en el seu moment, estaven incloses en el denominat Pla Confiança. El centre albergarà el nou conservatori municipal de Dansa.

Les obres de finalització d'aquesta infraestructura s'iniciaran al llarg de l'any 2023 i es prolongaran fins a l'any 2025, exercici en què està previst que es puguen posar en marxa aquestes instal·lacions que albergaran en el seu interior el futur Centre de Dansa, una Casa de Cultura, dos conservatoris i un auditori de manera que es puga cobrir les demandes i les necessitats de la localitat en aquesta matèria.

A més, el ple incorpora en l'àrea de Medi Ambient una adequació al pont del riu Túria per valor de 30.000 euros, als quals s'afegiran diversos projectes per a la redacció de projectes que es duran a terme en els polígons industrials, en especial per a la construcció de noves glòries, reordenació del trànsit viari o condicionament de parcel·les públiques, entre d'altres.

L'àrea de Joventut ha disposat l'adquisició d'ordinadors i material informàtic a l'edifici del Centre d'Informació Juvenil (CIJ) per valor de 17.768 euros o els serveis de divulgació, capacitació i formació relacionats amb els procediments de gestió i en el model de control de les iniciatives plantejades en l'acord, amb un import global de 12.700 euros, de manera que ambdós conceptes arriben als 30.400 euros.

El Pla de Contractació de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria es completarà amb altres projectes previstos per a aquest mateix any amb l'àrea d'Obres i Serveis consistent en la contractació del servei de reparació o substitució de les portes de sortides d'emergència de l'auditori municipal valorat en un total de 9.975 euros. A aquesta quantitat s'afegeixen els referits 4,7 milions d'euros que es destinaran a les obres de finalització del centre polivalent per altres 4,7 milions d'euros.

Els contractes inclosos en l'ampliació del ple anterior estan referits als 2,7 milions d'euros del contracte de neteja i manteniment dels polígons industrials, neteja de barrancs i prevenció d'incendis per 90.000 euros, a més d'1 milió d'euros per al contracte de neteja dels col·legis públics de Riba-roja de Túria o els 350.000 euros en reasfaltat, urbanització de diverses zones o el servei de publicitat i difusió d'informació municipal.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que aquestes inversions incloses en el Pla de Contractació de 2023 "són molt importants per continuar dotant a la localitat dels serveis públics necessaris en determinats departaments i àrees municipals, i, a més, permetrà concloure un projecte pendent des de fa una dècada com el centre polivalent o en els polígons industrials"Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal