Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Plantació de trofeus d’Arbres i Castells


La Mancomunitat Camp de Túria està realitzant aquests dies la plantació dels trofeus sobrants de la Carrera d'Arbres i Castells de 2023. Es tracta d'una activitat conjunta entre Esports i PRISMA que s'han unit per a realitzar aquesta activitat mediambiental.

Cal recordar que el mes de març passat, en concret el 4 i 5 de març, es va celebrar la XIII Carrera dels Arbres i Castells i gràcies a la col·laboració dels Vivers de la Generalitat Valenciana vam poder lliurar als equips guanyadors plantons de pi. L'excedent sobrant l'hem conservat i en aquests dies hem realitzat dues jornades mediambientals al costat de les persones usuàries de PRISMA.

A més, destaca que PRISMA també va col·laborar animant en les eixides i arribades de la carrera i ara s'ha compromès amb l'entorn i està realitzant aquestes accions de cura del planeta. Aquesta iniciativa té com a objectiu evitar la pèrdua d'ecosistemes i frenar la deterioració de la nostra comarca (i del planeta), ajudant a la generació d'oxigen i la lluita contra el canvi climàtic.

En concret, els nous plançons repoblaran les zones de l'ecoparc a La Pobla de Vallbona i la zona de l'Alberg Bassa Barreta a Vilamarxant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal