Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Plantació de trofeus d’Arbres i Castells


La Mancomunitat Camp de Túria està realitzant aquests dies la plantació dels trofeus sobrants de la Carrera d'Arbres i Castells de 2023. Es tracta d'una activitat conjunta entre Esports i PRISMA que s'han unit per a realitzar aquesta activitat mediambiental.

Cal recordar que el mes de març passat, en concret el 4 i 5 de març, es va celebrar la XIII Carrera dels Arbres i Castells i gràcies a la col·laboració dels Vivers de la Generalitat Valenciana vam poder lliurar als equips guanyadors plantons de pi. L'excedent sobrant l'hem conservat i en aquests dies hem realitzat dues jornades mediambientals al costat de les persones usuàries de PRISMA.

A més, destaca que PRISMA també va col·laborar animant en les eixides i arribades de la carrera i ara s'ha compromès amb l'entorn i està realitzant aquestes accions de cura del planeta. Aquesta iniciativa té com a objectiu evitar la pèrdua d'ecosistemes i frenar la deterioració de la nostra comarca (i del planeta), ajudant a la generació d'oxigen i la lluita contra el canvi climàtic.

En concret, els nous plançons repoblaran les zones de l'ecoparc a La Pobla de Vallbona i la zona de l'Alberg Bassa Barreta a Vilamarxant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon