Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna inverteix 2,2 milions a millorar les seues àrees empresarials per a potenciar el seu lideratge econòmic

L'Ajuntament de Paterna invertirà en les seues àrees empresarials 2.270.952 euros, cofinançats per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb 1.881.844 euros i 389.108 euros per part del consistori.

Aquesta inversió es destinarà, entre altres coses, a l'execució del Pla Integral de Millora Viària, amb la reparació de l'asfaltat i la senyalització de les diferents zones industrials de la ciutat. De la mateixa manera, també es realitzarà el condicionament d'un solar en Tàctica per a la futura seu de la seua associació ADET, la reparació del carril bici en L'Andana i l'electrificació eficient del sector 9.

Tota aquesta injecció econòmica és fruit de l'aposta i el fort compromís de l'Equip de Govern socialista amb les seues àrees empresarials amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat i modernització dels espais productius del municipi.

En aquest sentit, Sagredo ha puntualitzat que "aquesta ajuda permetrà, no sols continuar actualitzant les nostres àrees industrials, sinó continuar transformant-les en àrees més accessibles, més ben connectades i més sostenibles, afavorint així la millora de la mobilitat i la competitivitat de les pimes en elles situades, fent Paterna encara més atractiva per a l'arribada de noves empreses i consolidant el seu lideratge econòmic i empresarial".

Totes aquestes millores se sumen altres actuacions previstes des de l'Ajuntament per a potenciar el seu creixement econòmic i industrial, com la posada en marxa d'una plataforma col·laborativa de simbiosi industrial amb la col·laboració de ADIMME (Institut Tecnològic Metalmecánico, Moble, Fusta, Embalatge i Afins), la creació de l'Observatori de Seguretat Industrial de Paterna, la implantació d'un portal immobiliari en el SIG Industrial, així com la potenciació de l'activitat del OBSET (Observatori de Sostenibilitat i Transparència) i de la recentment creada Mesa Local de Paterna per la FP (Formació Professional).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon