Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna inverteix 2,2 milions a millorar les seues àrees empresarials per a potenciar el seu lideratge econòmic

L'Ajuntament de Paterna invertirà en les seues àrees empresarials 2.270.952 euros, cofinançats per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb 1.881.844 euros i 389.108 euros per part del consistori.

Aquesta inversió es destinarà, entre altres coses, a l'execució del Pla Integral de Millora Viària, amb la reparació de l'asfaltat i la senyalització de les diferents zones industrials de la ciutat. De la mateixa manera, també es realitzarà el condicionament d'un solar en Tàctica per a la futura seu de la seua associació ADET, la reparació del carril bici en L'Andana i l'electrificació eficient del sector 9.

Tota aquesta injecció econòmica és fruit de l'aposta i el fort compromís de l'Equip de Govern socialista amb les seues àrees empresarials amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat i modernització dels espais productius del municipi.

En aquest sentit, Sagredo ha puntualitzat que "aquesta ajuda permetrà, no sols continuar actualitzant les nostres àrees industrials, sinó continuar transformant-les en àrees més accessibles, més ben connectades i més sostenibles, afavorint així la millora de la mobilitat i la competitivitat de les pimes en elles situades, fent Paterna encara més atractiva per a l'arribada de noves empreses i consolidant el seu lideratge econòmic i empresarial".

Totes aquestes millores se sumen altres actuacions previstes des de l'Ajuntament per a potenciar el seu creixement econòmic i industrial, com la posada en marxa d'una plataforma col·laborativa de simbiosi industrial amb la col·laboració de ADIMME (Institut Tecnològic Metalmecánico, Moble, Fusta, Embalatge i Afins), la creació de l'Observatori de Seguretat Industrial de Paterna, la implantació d'un portal immobiliari en el SIG Industrial, així com la potenciació de l'activitat del OBSET (Observatori de Sostenibilitat i Transparència) i de la recentment creada Mesa Local de Paterna per la FP (Formació Professional).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon