Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna estalviarà 191.544 kWh anuals amb els panells solars instal·lats en 6 centres educatius de la ciutat

L'Ajuntament de Paterna estalviarà 191.544 kWh d'electricitat a l'any gràcies als diferents mòduls fotovoltaics de sis centres educatius de la ciutat. L'últim col·legi a incorporar-se a aquesta forma d'autoconsum energètic és el CEIP Clara Campoamor, que acollirà aquests elements en dos nivells diferents de la seua teulada.

A més, aquesta iniciativa en el col·legi Clara Campoamor també inclourà la millora del nivell d'eficiència energètica de la coberta, alleujant la seua càrrega tèrmica amb plaques aïllants.

Tal com ha destacat la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, "aquesta actuació ens permet reduir l'emissions de C02 a l'atmosfera, reduir la nostra petjada de carboni i continuar afermant la sostenibilitat de Paterna".

El projecte, que compta amb un pressupost de 269.207 euros cofinançat amb els fons europeus de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI), permetrà l'estalvi anual de 83.244 kWh, reduint considerablement els nivells de CO₂ que s'emeten a l'atmosfera.

Aquestes plaques solars, instal·lades també en diversos centres docents com els CEIP Antonio Ferrandis, Ausias March, Sanchis Guarner, Lloma Llarga, així com l'Escola Infantil Font del Pitxer, permeten un estalvi de 246,21 tones de CO₂.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon