Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau acull la primera Ruta Universal de Muntanya; el dissabte 27 de maig

 Una experiència accessible i inclusiva pionera a Espanya

Aquest dissabte, 27 de maig, tindrà lloc a Olocau una iniciativa que combinarà naturalesa, accessibilitat i inclusió. La Ruta Universal de Muntanya que se celebrarà al matí en la localitat del Camp de Túria, té la intenció de convertir-se en una nova manera de gaudir de les sendes que recorren la Serra Calderona sense barreres.

La proposta, subvencionada per l'Ajuntament, ha sigut impulsada per Hamu Mroue, veí del municipi, a través de la seua empresa Turismo Adaptado V3 i permetrà que un grup format per persones amb mobilitat reduïda i persones amb discapacitat visual, auditiva o intel·lectual puga gaudir d'una ruta en la qual es potenciarà el pla sensorial a través dels aromes. Per a dur a terme el recorregut, de 6 quilòmetres aproximadament, s'oferiran places adaptades a les seues necessitats.

Es tracta, doncs, d'una activitat pionera, mai abans realitzada a Espanya, i que és gratuïta, ja que s'emmarca en el projecte de turisme inclusiu que Turismo Adaptado V3 desenvolupa a Olocau mitjançant un contracte amb el Consistori.

Segons ha afirmat l'alcalde, Antonio Ropero, poder albergar la primera Ruta Universal de Muntanya suposa "fer un gran pas dins de la nostra oferta de rutes accessibles". A més, ha destacat el seu "caràcter innovador" i ha agraït a Hamu Mroue l'organització d'aquest esdeveniment en el municipi.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon