Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra una setmana d'activitats dedicades a les persones majors del 5 a l'11 de maig




L'Ajuntament de Llíria inaugurarà la Setmana de les Persones Majors 2023 este pròxim divendres, amb una exposició de pintura i una visita guiada a la rèplica del mosaic dels Dotze Treballs d'Hèrcules de Ca Porcar. La programació d'activitats dedicades a este col·lectiu de la població es desenvoluparà del 5 a l'11 de maig.

Les jornades, organitzades per la Regidoria de Persones Majors, oferiran diferents xarrades sobre alimentació cardiosaludable o pensions, i tallers sobre la jota de Llíria, expressió de les emocions i prevenció de caigudes.

A més, les persones assistents podran disfrutar de diversos espectacles culturals: l'obra teatral "Cómo está el servicio!" a càrrec de l'Associació Tyrius; Tribut a Julio Iglesias; i el concert intergeneracional protagonitzat pel grup de Batukarang de Pentagrama, els tallers d'Alzheimer i Memòria i el cor infantil del CIEM Unió Musical de Llíria.

El programa d'activitats també recull un concurs de dibuix, una marxa i una jornada de partides d'escacs.

Tota la programació d'actes, que se celebraran en la Llar de les Persones Majors, està disponible en el document adjunt.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon