Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra el II Festival Internacional de Música de Cambra 'EdetArts'


Els concerts es realitzaran el 27 de maig i el 3 de juny al teatre de la Unió Musical

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Llíria i l'entitat cultural Edeta Arts han organitzat la segona edició del Festival Internacional de Música de Cambra "EdetArts".

A més del seu director artístic i violoncel·lista Cameron Crozman, el festival comptarà amb el clarinetista de fama internacional James Campbell, el trio Helios de França, el trio Guidantus de Catània, la pianista Giulia Russo d'Itàlia, i dos destacats músics locals, el violinista Vicente Huerta, de Llíria, i el violista Samuel Espinosa, de València.

L'edil de Turisme, Paco García, ha assenyalat que este esdeveniment "s'emmarca en el projecte de col·laboració entre l'Àrea i Edeta Arts, que ens permet comptar a Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, amb grans intèrprets internacionals".

En este sentit, ha recordat que Edeta Arts "és una organització cultural, amb seu a Llíria i el Canadà, formada per un equip d'artistes internacionals, la missió dels quals és promoure una sèrie de festivals, esdeveniments i iniciatives de talla mundial, per a portar músics i formacions de diferents països a Espanya, amb especial focus a Llíria i la Comunitat Valenciana".

Els concerts de la programació d'EdetArts 2023 es realitzaran els dies 27 de maig i 3 de juny, a les 20.00 hores al teatre de la Unió Musical de Llíria.

La primera jornada del festival, este pròxim dissabte, comptarà amb l'actuació del principal clarinetista canadenc, James Campbell, solista i músic de cambra que ha col·laborat amb més de 60 orquestres de 35 països. A més, ha sigut nomenat Artista de l'Any del Canadà i ha rebut la Medalla del Jubileu d'Or i Diamant de la Reina.

Campbell estarà acompanyat en este concert pel violinista Vicente Huerta, el violista Samuel Espinosa, el violoncel·lista Cameron Crozman i el Trio Helios de París format per Eva Zavaro (violí), Raphaël Jouan (violoncel) i Alexis Gournel (piano).

El dissabte 3 de juny serà el torn de la pianista procedent d'Itàlia, Giulia Russo, al costat del Trio Guidantus de la ciutat italiana de Catània, formació de cordes integrada pel violinista Vito Imperato, el violista Alberto Salomon i el violoncel·lista Benedetto Munzone.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon