Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L´Ivaspe imparteix un curs de formació a 76 futurs comandaments de bombers dels Serveis de Prevenció i Extinció d´Incendis i Salvament

L'itinerari formatiu consta d'una fase teòrica i una altra pràctica, cadascuna d'elles amb una duració de 150 hores

L'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe) imparteix un nou curs de formació dirigit a 76 futurs comandaments dels diferents cossos dels Serveis de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS).

Aquesta edició formativa ja ha sigut completada per 38 bombers de l'Ajuntament de València, 33 del Consorci Provincial de València, quatre del servei municipal d'Alacant i un professional de l'Ajuntament de Castelló.

La metodologia d'aquest itinerari formatiu estableix que l'alumnat realitza la formació en dues fases; la primera d'elles és la teòrica, que ha finalitzat aquesta setmana i consta d'un total de 150 hores lectives de formació presencial. La segona part del curs, que han de completar a partir aquests moments, consta també de 150 hores lectives, que desenvoluparan en els seus respectius serveis.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha avançat que el Ivaspe "manté el seu programa de formació als cossos d'emergències, entre ells, en els pròxims mesos s'impartiran dos nous cursos selectius per a al voltant de 270 bombers del Consorci d'Alacant i altres 70 professionals del Consorci Provincial de València".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon