Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'l’ETNO guanya el prestigiós premi EMYA al Museu Europeu de l'Any i l'exposa en el Dia Internacional dels Museus'

El Dia Internacional dels Museus, que se celebra  huí 18 de maig, adquireix un significat especial per a l’ETNO. Museu Valencià d'Etnologia, ja que aquest museu propietat de la Diputació de València ha sigut guardonat amb el premi EMYA al Museu Europeu de l'Any 2023, un dels reconeixements més prestigiosos en l'àmbit dels museus a nivell europeu.

Per compartir el seu èxit amb el públic, l’ETNO exposarà el premi en el vestíbul del museu, permetent als visitants fer-se fotografies amb l'estatueta de bronze de Henry Moore, un autèntic símbol d'excel·lència en el camp de la museologia.

A més, amb motiu d'aquesta celebració, s'han programat una sèrie de visites guiades el mateix dia a l'exposició permanent del museu, titulada 'No és fàcil ser valencià/na'. Aquestes visites tindran lloc a les 10:30, 12:30, 16:00 i 18:00 hores. Aquells interessats en participar han d'enviar un correu electrònic a letno@dival.es amb els noms de les persones que assistiran i un número de telèfon.

A més, s'ha organitzat un altre conjunt de visites per al diumenge 21 de maig, a les 11:30, 12:45 i 18:00 hores. Durant aquestes visites, també s'abordaran temes relacionats amb la sostenibilitat i el benestar, que no solament són el lema del Dia Internacional dels Museus 2023, sinó que també es destaquen com a raons fonamentals per les quals l’ETNO ha obtingut el prestigiós premi EMYA.

Amb aquest reconeixement, l’ETNO es consolida com a referent en l'àmbit museístic europeu, reafirmant el seu compromís amb la preservació i difusió del patrimoni cultural valencià. L'exposició del premi i les visites guiades ofereixen una oportunitat única perquè el públic experimente de prop la riquesa i diversitat de la cultura valenciana, alhora que celebra els èxits d'aquest destacat museu. 





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon