Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza l'Escola d'Estiu 2023

La nova edició de l'Escola d'Estiu obrirà les seues inscripcions gratuïtes del 22 de maig al 9 de juny, dins del programa del l'Eliana Concilia, que té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins des de l'última setmana de juny i durant tot el mes de juliol i coincidint amb l'arribada de les vacances escolars.

 

D'aquesta manera l'oferta, que s'impartirà entre el 26 de juny i el 28 de juliol, inclou l'Aula Menuda, de 3 a 5 anys i l'Aula Kids, per a les edats compreses entre els 6 i els 10 anys amb activitats basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) on a través de jocs, tallers, dansa, música o assemblees aprendran a gestionar els recursos actuals sense posar en risc les necessitats del futur per a millorar el planeta. El lloc de celebració serà en el col·legi Virgen del Carmen, de 9 a 13.30 hores i les inscripcions i condicions es poden consultar en la web www.contalabor.com.

 

Per part seua, l'Aula Júnior per als més majors d'entre 11 i 14 anys, impartirà tallers d'oci, divulgació científica, medi ambient, mobilitat sostenible, art o activitats nàutiques. Tots ells s'impartiran en el mateix horari però al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA). Les inscripcions poden realitzar-se en línia a partir del dilluns.

 

Totes les activitats són gratuïtes, excepte les ampliacions del matí o la vesprada i els serveis de menjador, i estan subvencionades pel Pla Corresponsables-l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat. Atés que les places són limitades, tindran prioritat les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació i/o inclusió i preferència les persones empadronades en la localitat.

 

Selecció de monitors i monitores

Per part seua, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) ha publicat l'oferta per a formar part del procés de selecció de monitors d'activitats d'estiu indicant la referència 3599. Les persones interessades i que complisquen amb els requisits establits (titulació TASOC, Monitor/a d'oci i temps lliure, TAFAD, Educació Infantil, Auxiliars de Guarderia i Jardí d'Infància i equivalents) poden inscriure's fins al divendres 9. Per a qualsevol dubte o aclariment poden dirigir-se al correu electrònic aedl@leliana.es.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon