Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana amplia l'Escola d'Estiu amb anglés i teatre

L'Escola d'Estiu 2023 de l'Eliana ha ampliat la seua oferta del 3 al 28 de juliol. D'una banda, l'Aula de Teatre, per a edats compreses entre els 6 i els 14 anys, se celebrarà els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores al Centre Sociocultural. Aquest taller estarà impartit per APLAE (Associació Per les Arts Escèniques de l'Eliana) i les persones participants podran realitzar-lo per períodes: la primera quinzena de juliol, la segona quinzena, o bé, tot el mes complet. El programa està enfocat en un doble vessant: l'expressió corporal i la improvisació, potenciant la creativitat de l'alumnat entorn de la importància del moviment actoral. Les inscripcions podran fer-se directament en la web d'APLAE.

Per part seua, els idiomes també seran presents a les activitats d'estiu amb l'Aula d'Anglès per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que inclourà diversos i divertits tallers de cuina, ciència, dansa, esport i Mindfulness, entre altres, en una immersió lingüística total. En aquest cas es farà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i les inscripcions es realitzaran a través d'aquest formulari.

Les inscripcions per a participar en totes dues activitats, que estaran obertes de l'1 al 16 de juny, són igualment gratuïtes i estaran subvencionades pel Pla Corresponsables-l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat. Així mateix, tindran prioritat les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació i/o inclusió i preferentment persones empadronades en la localitat.

El programa l'Eliana Concilia té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de les vacances escolars.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon