Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana amplia l'Escola d'Estiu amb anglés i teatre

L'Escola d'Estiu 2023 de l'Eliana ha ampliat la seua oferta del 3 al 28 de juliol. D'una banda, l'Aula de Teatre, per a edats compreses entre els 6 i els 14 anys, se celebrarà els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores al Centre Sociocultural. Aquest taller estarà impartit per APLAE (Associació Per les Arts Escèniques de l'Eliana) i les persones participants podran realitzar-lo per períodes: la primera quinzena de juliol, la segona quinzena, o bé, tot el mes complet. El programa està enfocat en un doble vessant: l'expressió corporal i la improvisació, potenciant la creativitat de l'alumnat entorn de la importància del moviment actoral. Les inscripcions podran fer-se directament en la web d'APLAE.

Per part seua, els idiomes també seran presents a les activitats d'estiu amb l'Aula d'Anglès per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que inclourà diversos i divertits tallers de cuina, ciència, dansa, esport i Mindfulness, entre altres, en una immersió lingüística total. En aquest cas es farà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i les inscripcions es realitzaran a través d'aquest formulari.

Les inscripcions per a participar en totes dues activitats, que estaran obertes de l'1 al 16 de juny, són igualment gratuïtes i estaran subvencionades pel Pla Corresponsables-l'Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d'Igualtat. Així mateix, tindran prioritat les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació i/o inclusió i preferentment persones empadronades en la localitat.

El programa l'Eliana Concilia té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d'oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de les vacances escolars.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon