Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria prioritza la gestió pública de serveis sanitaris del departament de Manises

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una moció del grup socialista per a revertir la gestió del Departament de Manises al sector públic, amb l'objectiu de prioritzar la qualitat dels serveis públics, la millora en atenció a la ciutadania i la transparència. La iniciativa se suma a la voluntat expressada per la Generalitat Valenciana de no renovar la concessió a l'empresa que porta la gestió de l'hospital de Manises i retornar-la, per tant, a la gestió pública a partir de 2024.

La proposta ha comptat amb el suport dels grups de Compromis, Podem Riba-roja Pot i l’Esquerra, mentre que Vox ha optat per l'abstenció i el Partit Popular i Ciutadans han votat en contra. La iniciativa va en la línia de progressiva recuperació de la gestió pública dels diferents serveis sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Els socialistes de Riba-roja de Túria han lamentat l'actitud del Partit Popular, que "una vegada més s'ha retratat davant l'opinió pública en rebutjar la proposta del grup socialista per a retornar la sanitat de tots els ciutadans al sector públic, del qual mai degué eixir, perquè es tracta d'un àmbit essencial en el qual ha de prevaldre una atenció correcta amb inversions dels recursos públics essencials en detriment dels beneficis i guanys de grups empresarials privats".

La recuperació de la gestió pública de serveis sanitaris i departaments és una iniciativa que s'ha vingut plantejant des de fa alguns anys en diferents comunitats autònomes, i que s'ha accelerat en el context de la pandèmia de la COVID-19. La priorització de la qualitat dels serveis públics, la millora en atenció a la ciutadania i la transparència són alguns dels objectius que es busquen en revertir la gestió del sector privat al públic.

       


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon