Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna renova el seu conveni amb Parc Científic amb un augment del 25% de la seua dotació econòmica

L'Ajuntament de Paterna ha renovat i augmentat un 25% el conveni econòmic que manté amb el Parc Científic per a continuar fomentant la renovació, millora i modernització de l'equipament i infraestructures d'aquesta àrea empresarial.

La quantia de 10.000 euros d'aquest exercici permetrà cofinançar la posada en marxa d'un sistema d'automatització de control d'accessos i de serveis, entre altres actuacions.

L'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea d'Empresa, Indústria i Universitat, Juan Antonio Sagredo, ha destacat que "el Parc Científic és un entorn empresarial molt tecnològic i innovador en el qual s'assenten un gran nombre de start-ups, un entorn que continuem millorant per a continuar retenint i atraient talent"

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que "aquest conveni, que és un dels quals el consistori manté amb els seus sis parcs empresarials, té com a objectiu configurar àrees empresarials com a zones atractives per a les signatures, alhora que permet establir avantatges competitius per a noves empreses".

De la mateixa manera, Sagredo també ha subratllat "la importància d'afavorir l'activitat econòmica de les nostres empreses, la captació d'inversions i la instal·lació de noves activitats per a la consegüent generació d'ocupació".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon