Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria millora la xarxa de proveïment d'aigua potable en la zona del Barranquet-Jerusalem


Les obres ja estan adjudicades i s'iniciaran la primera quinzena de juny

L'Ajuntament de Llíria té previst iniciar, en la primera quinzena del mes de juny, les obres de renovació de la xarxa de subministrament d'aigua potable i la repavimentació viària dels carrers Jerusalem, Barranquet i Miraculosa, així com la substitució del sistema de bombeig al carrer Sant Miquel.

Segons ha explicat l'alcalde Joanma Miguel, "esta obra servirà per a donar solució els problemes de pressió i talls d'aigua que patien els habitatges de la zona en algunes hores del dia". Igualment, el primer edil ha informat que el termini d'execució estimat "serà d'uns 120 dies i la inversió prevista per a millorar aquest servei en barri rondarà els 300 mil euros".

Durant l'execució dels treballs, alguns carrers podran estar tallats al trànsit en moments puntuals, per la qual cosa en el seu moment es donarà degut avís al veïnat perquè prenguen les mesures oportunes per a poder fer ús dels seus vehicles sense dificultar la normal evolució de les obres.

A més d'esta actuació, la Regidoria del Cicle de l'Aigua està desenvolupant altres projectes per a ampliar i millorar la xarxa municipal, com per exemple el del carrer Sant Miquel en el seu primer tram junt amb la piscina municipal, on també s'ha licitat la renovació del sistema general d'aigua i la remodelació del vial entre Duc de Llíria i el carrer Alcalde Josep Pérez Cotanda, així com altres inversions previstes en el pla de millora i condicionament de la xarxa en tot el nucli urbà i les urbanitzacions.

Totes estes actuacions se sumen a les que l'Ajuntament ha aprovat i projectat per a regularitzar els proveïments a totes les urbanitzacions del municipi de Llíria, un programa a 15 anys que el Consistori edetà ja ha posat en marxa amb la conducció general que s'ha iniciat al Camí Vell de Chelva per a donar subministrament, des de la urbanització de Montecollado fins a Domeño, a tots els nuclis residencials de la zona nord-oest i amb una inversió que supera el milió d'euros. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon