Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Labora publica les ajudes per fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat a les entitats locals de la Comunitat Valenciana

Aquestes ajudes superen els 5 milions de dotació pressupostària

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat les ajudes de Labora, Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball Servei Valencià de Formació i Ocupació, destinades a fomentar l'ocupació de persones amb discapacitat en les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes, que s'emmarquen en el pla Avalem Capacitats de Labora, compten amb una dotació pressupostària que supera els 5 milions d'euros, amb l'objectiu que permeten que més de 100 entitats locals valencianes puguen contractar fins a 2 persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, amb el que seran més de 200 persones les que podran optar a aquestes contractacions.

Els ajuntaments disposen de 15 dies hàbils per a sol·licitar la participació en aquestes ajudes a partir d'aquest dijous. Les contractacions seran per a la realització d'obres o serveis i hauran de tindre una duració mínima de 9 mesos.

Les persones destinatàries d'aquestes ajudes han d'estar  inscrites com a demandants d'ocupació  en Labora, així com tindre acreditat el grau de discapacitat requerit per a poder optar a aquestes contractacions.

Segons el DOGV, a les entitats locals se'ls assignarà un import de 51.000 euros, amb el que Labora subvencionarà els costos laborals de dues persones durant nou mesos. Per a la selecció de les persones que vagen a ser contractades, l'entitat local que resulte beneficiària d'aquestes ajudes sol·licitarà l'oferta d'ocupació al Espai Labora que li corresponga i seleccionarà a les persones a contractar d'entre les que li siguen remeses per aquest.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon