Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La VII edició de La Marcel omplirà d'art els carrers de l'Eliana del 12 al 14 de maig

Un total de 12 espectacles estàtics i itinerants componen el cartell d'enguany. 

La Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana (MARCEL) arriba a la localitat fidel a la seua cita anual per a congregar a un nombrós públic de totes les edats, que no voldrà #perdre l'ocasió de gaudir del teatre, la dansa, el circ i la música en diversos escenaris urbans del municipi.

Es tracta de la VII edició, que se celebrarà el cap de setmana del 12 al 14 de maig, amb un total de 12 espectacles d'alta qualitat artística En ells es podrà veure a companyies de prestigi a nivell nacional i internacional i també a grups amateur de la localitat.

Tot començarà amb la secció Off, el divendres 12 a partir de les 18.30, en la plaça Pau i Llibertat on enguany actuaran tres cors locals de sobres coneguts pel públic: el Cor de l'Eliana, el Cor de la UME i l'Escola Coral de l'Eliana. Després de les actuacions, la Batucada Terratrèmol recorrerà els carrers del municipi fins a la plaça del País Valencià, on a les 19 hores Teatreliana oferirà el seu espectacle "La fuente" i a les 20 hores APLAE interpretarà "La escuela de clowns".

La tard-nit del dissabte 13 oferirà a partir de les 19 hores un total de cinc espectacles, iniciant-se amb l'itinerant "Zeppelin", de La Baldufa Teatre, en el qual un artefacte volador recorrerà els carrers de l'entorn de la plaça del País Valencià, lloc en el qual a les 20 hores la companyia Otra Danza interpretarà "La banda".

A les 23 hores, Producions Scura farà el recorregut des de la plaça del País Valencià fins al templet del parc amb el seu "Correfoc Theos Foc", perquè a continuació, a les 23.40 i en la plaça d'Europa Marea Dansa interprete "Roda" i a les 0.00 Vaivén Circo tanque la jornada amb "Esencial".

El diumenge 14, el públic se sorprendrà les 11.30 amb l'espectacle itinerant de Fadunito "La gran familia", especialment dedicat al públic infantil. El recorregut serà des de la plaça del País Valencià al passeig Secondo Baldín, on a les 12.45 Passabarret oferirà un divertit espectacle musical titulat "Rocket Carnival Clownz".

A la vesprada, La Troupe Malabó, veterans en la Marcel, portaran a les 18.30 a l'entorn de la plaça del País*Valencià "Klez 80 Circus", representació itinerant després de la qual La Finestra Nou Circ tancaran a les 19.30 el certamen amb "Tramvia núm. 12".

L'alcalde Salva Torrent ha declarat estar molt satisfet amb el cartell d'enguany i amb la consolidació d'un festival que any rere any va creixent en resposta del públic i en qualitat artística, convidant a tota la població i a les persones visitants a gaudir dels espectacles.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon