Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova Casa de la Dona de Paterna, punt de trobada de la igualtat

Paterna compta ja amb la seua pròpia Casa de la Dona, un espai obert concebut com a punt de trobada, reflexió i participació de les dones de la ciutat, on posar en comú experiències i treballs amb l'objectiu d'aconseguir la igualtat efectiva.

L'edifici, situat en l'antiga Cambra Agrària situada al carrer Mallent i Meri cantonada amb carrer Els Molins, compta amb una superfície de prop de 300 m² repartida en dues plantes i servirà per a acollir la realització de tallers, cursos, sessions de debat, xarrades, exposicions i reunions de les diferents associacions que conformen el teixit associatiu de la dona a Paterna.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha explicat que "aquesta nova instal·lació municipal constitueix un espai on materialitzar i donar visibilitat a la lluita per la igualtat de tot el municipi i de les nostres 6 associacions de dones, però que també oferirà prestacions més globals".

En aquest sentit, ha concretat que "la Casa de la Dona, a més d'acollir activitats divulgatives i culturals, comptarà amb una delegació de la Unitat VioGen de la Policia Local de Paterna, servint com a punt d'atenció i assessorament per a les víctimes de violència de gènere".

Per part seua, la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha destacat que "Paterna necessitava dotar al teixit associatiu de la ciutat d'un espai físic on reunir-se i que al mateix temps servira com a punt de trobada i de participació, a més de seu de reunió del Consell de la Dona".

L'immoble, rehabilitat i adequat gràcies a fons europeus i amb la col·laboració de l'empresa municipal GESPA, es dotarà d'un centre de documentació, un servei d'orientació jurídica i assessorament psicològic, a més d'un Punt Violeta.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon