Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana omple els carrers d'art, música i diversió

La Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana va arribar a la localitat durant el passat cap de setmana, del 12 al 14 de maig, fidel a la seva cita anual per a reunir prop de 6.000 persones que van gaudir del teatre, la dansa, el circ i la música en diversos escenaris urbans del municipi. El públic va tenir l'oportunitat de presenciar els 12 espectacles d'aquesta setena edició de la Marcel, interpretats per reconegudes companyies a nivell nacional i internacional, així com per grups amateurs locals.

La secció Off va començar divendres amb l'actuació dels cors locals: el Cor de l'Eliana, el Cor de la UME i l'Escola Coral. Després d'aquestes actuacions, la Batucada Terratrèmol va recórrer els carrers del municipi fins a arribar a la plaça del País Valencià, on Teatreliana va oferir el seu espectacle 'La fuente', seguit per APLAE, que va presentar 'La escuela de clowns'.

El cap de setmana va continuar amb espectacles estàtics i itinerants que van captivar el públic de totes les edats, des dels més joves fins als més grans, que van resistir malgrat la possibilitat de pluja. Des de militars desertors fins a una divertida i travessera família de gegants, passant per actuacions de dansa i circ que van posar de manifest la importància de treballar en equip, el foc i la música en directe, així com la reinterpretació de la dansa valenciana. Tot això va estar impregnat d'humor, creativitat i una gran dosi d'art que va inundar els carrers de la localitat.

  



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon