Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat Valenciana ha confirmat la construcció de dues residències públiques a Riba-roja de Túria, amb una inversió total de 23,2 milions d'euros

 La Generalitat Valenciana ha confirmat la construcció de dues residències públiques a Riba-roja de Túria, amb una inversió total de 23,2 milions d'euros. La primera residència estarà destinada a persones majors i comptarà amb 90 places, mentre que la segona estarà dedicada a persones amb diversitat funcional i tindrà capacitat per a 30 persones. Totes dues residències estaran situades en el complex soci-sanitari de Pacadar.

L'informe de viabilitat tècnica de la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha detallat que la inversió es durà a terme durant tres anualitats, començant l'any 2023 amb una inversió de 5,8 milions d'euros, seguida d'una inversió de 8,7 milions d'euros en 2024 i una altra de 8,7 milions d'euros en 2025.

La residència de persones majors comptarà amb sales d'estar i convivència, sales d'activitats, unitats de cures continuades, infermeria, magatzems de llenceria i bolquers, així com unitats de convivència separades de l'espai residencial. La residència per a persones amb diversitat funcional inclourà un bany accessible de necessitats especials i sis sales per a les 30 persones usuàries.

A més de les dues residències, el complex soci-sanitari de Pacadar comptarà amb un centre de salut, una àrea de rehabilitació i un punt d'ambulàncies Samu, la qual cosa suposarà una inversió addicional de 6 milions d'euros. Els terrenys per a la construcció d'aquestes infraestructures seran adquirits per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria després de l'anul·lació d'un programa d'actuació integrada que preveia la construcció de 555 habitatges de renda lliure.

L'alcalde de Riba-roja de Túria ha destacat la importància d'aquestes infraestructures per a cobrir les necessitats d'atenció i cura de les persones majors i les persones amb diversitat funcional, així com per a descentralitzar els serveis sanitaris i arribar a les zones d'expansió demogràfica i urbanística del municipi.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon